Tarieven kinderopvang

tarieven gastouderbureau het liefbeestje weert

Over onze tarieven

De kosten voor gastouderopvang bestaan uit twee delen, de uurvergoeding voor de gastouder en de bureaukosten van het gastouderbureau.
De bureaukosten die wij hanteren zijn één van de laagste uit de regio. Wij hanteren namelijk € 49,50 per maand* voor het 1e kind en € 69,50 per maand* voor meerdere kinderen die via het Liefbeestje opgevangen worden. Kwalitatief goede opvang voor een aantrekkelijke prijs!
Indien structureel gebruik wordt gemaakt van een tweede gastouder dan zijn de extra kosten hiervoor € 10,00 per maand*.

Wij hanteren GEEN inschrijfkosten en GEEN wervingskosten voor het zoeken naar een gastouder*.

Je betaalt niets extra voor het opvragen van een jaaropgave, eventueel extra huisbezoeken ter observatie of opstellen van werkplannen. Daarvoor vragen wij ook geen kilometer vergoeding.

Jij en je gastouder krijgen een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met je vragen. Doordat zij jou en de opvanglocatie kent, kan zij goed inspelen op eventuele problemen.

Wil je graag weten wat je exact kwijt bent aan ons en je (toekomstige) gastouder? Maak een proefberekening op www.belastingdienst.nl/toeslagen. Uiteraard kunnen wij ook een passende offerte voor je verzorgen.

* voor opa/oma-opvang en opvang door een gastouder in het huis van de vraagouder hanteren wij andere tarieven.

Rekenvoorbeeld I

Sylvia en Onno hebben een gezinsinkomen van € 50.000 per jaar. Zij hebben 2 kinderen Iris (2) en Thijmen (4 maanden) Zij gaan 2 dagen per week, totaal 16 uur per kind, naar gastouder Petra. Petra krijgt € 7,- per uur per kind. Na aftrek van de kinderopvangtoeslag betalen Sylvia en Onno netto € 1,17 cent voor Iris en € 0,45 cent voor Thijmen per uur. Deze kosten zijn inclusief de bureaukosten voor Het Liefbeestje en er is rekening gehouden met 6 weken vakantie op jaarbasis.

Rekenvoorbeeld II

Kim is een alleenstaande moeder met een gezinsinkomen van € 24.000 per jaar. Ze heeft 3 kinderen Kai (3), Eefje (2) en Phil (0). De kinderen gaan 3 dagen per week, totaal 27 uur per kind, naar gastouder Willeke. Willeke krijgt € 7,20 per kind per uur. Na aftrek van de kinderopvangtoeslag betaalt Kim € 0,29 per uur per kind zelf. Deze kosten zijn inclusief de bureaukosten voor Het Liefbeestje en er is rekening gehouden met 6 weken vakantie op jaarbasis.

'Waarom zijn jullie zo goedkoop?'

'Waarom zijn anderen zo duur ?'