gastouderbureau het liefbeestje weert

Wat onze klanten vinden


Een persoonlijke, warme benadering door Debbie van het gastouderbureau. Goede, duidelijke communicatie. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals pietengym. En daarnaast interessante cursussen zoals EHBO. En last but not least... onze gastouder is er een uit duizenden!! 5 sterren!


Het was een prettig kennismakingsgesprek, voelde me op mijn gemak, ze ondernemend, gelijk actie, en begeleid mij goed


Heel erg tevreden ! Zeer aan te raden voor zowel gastouder als vraag ouder 👌🏼behulpzaam en werken volgens een goed plan, inzicht facturen voor ouders en gastouder ook zeer duidelijk. Kortom echt een aanrader ! 🙂


Super tevreden om samen te werken altijd goed bereikbaar.


Jullie betrokkenheid, steun en adviezen toen mijn dochter als gastouder begon. Mede daardoor gaat t super met ENJOY


Betrokken, vriendelijk, meedenkend , loyaal, dat is wat ik als gastouder ervaar.


Uitstekend!


Nu een jaar zelf gastouder bij dit bureau. Meer dan tevreden. Voorheen zaten mijn kids bij een gastouder en had toen al een heel prettig contact met het bureau. Nu ervaar ik zelf hoe het contact is tussen gastouder en bureau. En dit is heel fijn. Als er problemen zijn dan doen ze hun stinkende best om dit op te lossen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Een dikke 10 dus..


Ik vind Liefbeestje een super leuk gastouderbureau. Je wordt goed en snel geholpen


Al ruim zes jaar!!!! als gastouder aangesloten bij t Liefbeestje. Voor mij geen ander.......❤️ Kernwoorden; betrokkenheid, meedenken, leuke activiteiten, professionele begeleiding, gezellige consulentes en STIP! Wat wil ik nog meer? NIKS😂😂 Ik hoop dat ik nog lang als gastouder door jullie bemiddeld kan/mag worden👌🏼


Fijn gastouderbureau, leuke samenwerking


ken het bureau al jaren top dames die zich flink inzetten voor zowel ouder als gastouder


super fijn gastouderbureau


Liefbeestje is super behulpzaam geweest bij het vinden van onze gastouder. Maar ook toen we een oppas en eens extra opvang nodig hadden stonden ze direct klaar met hulp en een oplossing. Wat een lieve en goede mensen draaien dit bureau!


Ze staan je altijd vriendelijk te woord. En zoeken met je de juiste oplossing. Hele fijne ervaring met Saskia gehad.


Vorig jaar als gastouder in opleiding in contact gekomen met Debbie Mussen. Debbie heeft me ontzettend geholpen met de doorstart van mijn eigen gastouder opvang. Mede dankzij haar inzet kon ik per 01-01-2019 open. Professioneel en ook persoonlijk een topper!


Super tevreden over het gastouder bureau. Goed bureau waar je altijd met je vragen terecht kan. Ze bieden voldoende cursussen en workshops aan.


Al een tijdje gastouder bij dit bureau en helemaal tevreden! Vorig week een jaarlijks gesprek gehad met Cindy en meteen een "probleem" voorgelegd. De tip die ze gaf meteen in werking gezet en raad eens Het Werkt! Dikke 10 voor deze bemiddelingsmedewerkster.


Liefbeestje is echt een super gastouderbureau. Professioneel, meedenkend, goed bereikbaar. En ze hebben natuurlijk de leukste en gezelligste consulentes, die altijd in zijn voor een lolletje en een bitterbal!


Super mensen die er werken! Goede professionals die het welzijn van de kinderen centraal hebben staan!